top of page

Sitteplasser

Dimensjoner

Massajedyser

Pumper

6 - 7

230 x 230 x 95 cm

53

3: 2x 2hp (1500W), 3hp (2200W) Dual Speed Pump

Rensesystem

Vekt

Strøm

Ozon

439 kg

8340W, 400V 3-FAS / 220V 1-FAS

Vindö

kr 139.900kr

Stilrent og koselig

Vindö er utrustet med et dobbelsete i ene hjørnet av badet. Dette skaper et mykere og koseligere innslag i den stilrene designen. Som øvrige bad i V-serien har du den store lys-pakken for stemningsfull belysning, boblende fossefall og ACS vannrengjøringsystem for minimalt renhold av ditt bad. Vindö har tre massasjepumper med ulike funksjoner, som gjør at du kan tilpasse vannmassasjen akkurat som du vil ha den.

Vindö er et bad for avkobling som også fører familien nærmere hverandre.

Mer info:

Viskan Spa sine spabad er vedlikeholdsfrie utvendig. Og badene er dokumentert energieffektive, takket være flere lag med isolasjons- og luftbarrierer, og ikke minst gjenbruk av varmen fra pumpene i badene. En annen fordel med Viskan sine bad er at spabadene er veldig brukervennlige og enkle å håndtere. Klikk her for å åpne testrapporten fra SP

Det viktigste med et spabad er skallet. Derfor har Viskan valgt å investere i markedets tykkeste skall, fra den beste leverandøren. Skallplaten er mer enn dobbelt så tykk som vanlig og består både av akryl og abs for beste styrke og fleksibilitet. Disken er forsterket med flere lag av polyuretan (PUR) for maksimal styrke. Dette reduserer også lyden og fungerer som et ekstra lag med isolasjon og er mye bedre for miljøet enn tradisjonell glassfiberforsterkning.

Viskan bruker Balboa som leverandør av styringssystemet. I tillegg til at varmeelementene er produsert av titanium, for å holde lenger på varmen, har Balboa utviklet et unikt kontrollsystem for Viskan spa. Her kan du kjøre massasjepumpen mens vannet varmes opp. Dette er å anse som et must i vårt nordiske klima. Uten dette faller temperaturen i vannet veldig raskt – uansett hvilken isolasjon spabadet har.

For å oppnå så rent vann som mulig, med minimal bruk av ulike kjemiske produkter, er det også ozonrensing montert i massasjebadene.

Viskan bruker en separat sirkulasjonspumpe i alle sine modeller. Årsaken til dette er at du får et stillere bad med lavere energiforbruk. I tillegg kan du selv bestemme hvor ofte du vil at badet skal renses (4 til 24 timer). Siden de andre pumpene kun brukes til vannmassasje reduseres slitasjen på disse.

Tykke termolokk, for å holde på varmen i vannet, er selvfølgelig med på spabadene fra Viskan Spa.

Oppsummert:

LED-lys
Nakkeputer
Tykt termolokk
Vedlikeholdsfritt kabinett
Vedlikeholdsfri sokkel
Rustfrie dyser
Ozonrensing
Separat sirkulasjonspumpe
Skandinavisk isolasjon
Wifi-ready

bottom of page